Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Happy Spirit Days

21 juni • 11:00 - 23 juni • 19:00

Met het succes van de eerste twee edities nog vers in het geheugen, staan de Happy Spirit Days 2019 alweer voor de deur- 21, 22 & 23 juni. Dit charmante, kleinschalige festival – gehouden op een unieke locatie in het midden van ’t land  – biedt wederom drie dagen vol toonaangevende sprekers, eigentijdse workshops en optredens van formaat (www.happyspiritdays.nl).

 

Met natuurlijk in 2019 heel veel nieuws om te ontdekken: yoga met live drums, harp of een dj, op adem komen met Tom van Huijstee, a healthy life met voedingscoach Jesse van der Velde , oosterse oplossingen voor westerse problemen door filosoof Stine Jensen, yoga in concert beleving met Jan Kuiper, ukelele in een uur leren spelen, the best of meditatie met Tijn Touber, je dromen verklaard door Jacqueline Voskuil. En heel veel meer! Alle ingrediënten voor een leven in balans zijn aanwezig, zowel voor beginners als voor gevorderden. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op de yogamat gezeten hebt: hier vind je inspiratie voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras. Een toegankelijk festival waar het vooral leuk is, iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet.

 

Ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites (denk aan onze vegan Happy Belly burger) en geven experts waaronder handlezer Isabel Capelli en numerologe Ineke Sampers inzicht in leven en toekomst. Ook op de Happy Bazaar met onder meer een heuse mini-parfumfabriek, verrassende kunstobjecten en de nieuwste yoga-outfits is 24/7 wat te ontdekken; vervelen is er dus niet bij. Happy Spirit Days 2019 vinden plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni op een authentieke boerderij in het Gooi in Nederland. Kijk voor info opwww.happyspiritdays.nl

KEY4LIFE numerologie is er net als vorig jaar weer bij in de Happy Garden, met op alle drie de dagen de mogelijkheid voor korte persoonlijke consulten en op zaterdag de lezing De kracht van je geboortegetallen.

TICKET met 10 euro KORTING
Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, vul je bij het bestellen van een ticket de kortingscode CONSULT in. Echter, wanneer je meerdere tickets wil bestellen, ‘’moet’’ je dit 1 voor 1 doen.

https://www.happyspiritdays.nl/sprekers/.

Happy Garden

 

 

 

Gegevens

Begin:
21 juni • 11:00
Einde:
23 juni • 19:00
Website:
https://www.happyspiritdays.nl/sprekers/

Locatie

Blaricum
Binnenweg 7
Blaricum, 1261 EK Nederland
+ Google Maps
Website:
www.happyspiritdays.nl
Contact

Geïnteresseerd in wat ik voor u kan betekenen? Laat een bericht achter en ik neem contact met u op.

Niet leesbaar? Opnieuw laden.
0